Workation WhereverWorks logo
contact

Janwillem de Kwaasteniet

- Founder

Een avonturier en ondernemer in hart en nieren. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in Spanje en Brazilië is Janwillem op z’n 25e zelf gaan ondernemen. In de textiel business. Hierdoor kon hij lekker blijven reizen naar z’n favoriete continent: Zuid Amerika. De fabrieken waarmee hij werkt zitten niet voor niets in Colombia. Voor advies over mannen ondergoed, he’s the man ;). Na jarenlang ondernemen en reizen gecombineerd te hebben als een ware nomad werd hij gegrepen door het nieuwe werken. Deze kans liet hij niet aan zich voorbij gaan. WhereverWorks werd geboren.

David van Aarle

- webdesign / online marketeer

Als er iemand het ijs kan breken, dan is het David wel. David is een ware entertainer met het hart op de goede plaats. Een duizendpoot die overal diep in duikt. Zowel zakelijk als privé. Van motorrijden op het circuit tot aan windsurfen tot aan golf, en van recruiter tot aan account manager tot aan webbouwer- Hij kan het allemaal. David maakt de mooiste sites met zijn bedrijf Spijkerslag. Een ondernemer die écht het beste voor heeft met z’n klanten. Hij slaat de spijker op z’n kop!

Iris van Seben

- Copywriting / social media

Iris is zes jaar geleden gaan freelancen zodat ze kan doen wat ze het allerliefste doet; het maken, publiceren en promoten van betekenisvolle inhoud voor verschillende merken, bedrijven en diensten waar ze in gelooft. Ze mistte alleen haar ‘collega’s’ met wie ze altijd kon sparren, daar moest wat aan gedaan worden. Ze leerde al snel like-minded freelancers kennen met wie ze zowel in Amsterdam als in het buitenland een kantoor of huis huurde om vanuit daar te werken, ideeën uit te wisselen en nieuwe plaatsen te ontdekken. Ze organiseerde workstations naar het buitenland en schreef er veel over. Dus toen ze met Janwillem in gesprek kwam, was het alleen nog maar een makkelijke optelsom.
Win een workation

Win een workation

Laat je e-mailadres achter en win een workation